Smertens Ansigter

Painsluts

Smertens Ansigter Special

I kliniske termer måles smerte ved hjælp af en Faces of Pain skala, som er en serie af ansigter fra 0 til 5 - og samme måling kan på sin vis anvendes i BD / SM verdenen. Smerte udtrykkes imidlertid i næsten uendeligt mange former, som du kan se nedenfor i eksemplerne på Smertens Ansigter. Nogle foretrækker at studere selve virkningen og den faktiske handling som anvendes til at pine en slave pige, men uundgåeligt er aktionen efterfulgt af en reaktion - og i tilfælde, hvor handlingen forårsager masochisten smerte, vil reaktionen nødvendigvis udtrykke smerten. Styrken og typen af reaktion på smerte varierer fra person til person, fra situation til situation og med den type smerte, der er påført.
I nogle tilfælde afslører smerten sig blot som et subtilt spjæt og i andre kan smertens ansigt udmønte sig i helt forvrængede ansigter eller tordnende skrig. I denne ansigter i smerte feature vi vil undersøge de mange måder smerte udtrykker sig selv hos kvindelig slave piger under straf. Vi eksemplificerer med en god mængde gratis ansigter i smerte billeder. Skønhed ved et ansigt fordrejet i smerte, en slavetøs der forsøger ikke at skrige, tårerne der ruller ned over slavindens ansigt eller skrigende af hendes lungers fulde kraft - det er alle eksempler på Smertens Ansigter. Selvfølgelig er der ingen rigtige eller ultimative måde at give udtryk for smerte på, som så ofte findes skønheden i mangfoldighed.

Til højre er det første eksempel, den engelske masochist og livsstil slavepige Nimue skrigende i smerte fra en intens kusse pisknings afstraffelse. Klik på hende for at se det fulde billede

 

Slavetøsen Nimue
Painsluts Hovedmenu
Painslut Feature: Slavetøsen China
Painslut Feature: Slavetøsen M
Smertens Ansigter Special
The Painslut Blog (på engelsk)
Painslut Artikler
Painslut Videoer og S/M Film
Painslut S/M Billedgallerier
 
Kontakt Painsluts
Painslut Links

Painsluts Anbefalede Links
Tit Torture Sadism Toplist
SwedeTop Nordic Toplist
Swedish Erotica Extreme Anne
Wet BDSM Slave Farm
Smertens Ansigter Billeder
Slavinden Emma Ydmygelse og smerte
Slavinden Emmas ansigter af smerte. Den britiske slavtøsl pint og ydmyget - og giver udtryk for to meget særprægede ansigter af smerte. Først kæmper Emma synligt med pinslerne og viser et forvrænget ansigt i smerte. Efterfølgende er hun drevet dybt ind i subspace og hendes vidunderlige udtryk af smerte er tydeligvis blandet med fornøjelse
Orientalske Kumimonster er mest kendt for at være en fremragende fetisch model, der er omtalt i store fetish magasiner såsom Marquis Magazine og på scenen på talrige fetisch fester med hendes spektakulære asiatiske bondage og suspension shows. Kumimonster har imidlertid også en vis erfaring med S & M og smerte. I dette tilfælde er den kronragede asiatiske slave bundet og afstraffet på bryster og brystvorte. Kumimonster mislykkes ikke med at levere et klassisk ansigt af smerte.
kumimonsters Ansigt i Smerte

Latinsk slavetøs

Smertens ansigt udtrykt af den latinske masochistisk bd / sm slave pige Luxx. Den latinske underdanige slavetøs er bundet til en medicinsk stol og elektroder fastgjort til hendes brystvorter og kusse læber. Du kan se, hvordan hun twitcher fra smerterne. De elektriske stød påføres direkte til hende erogene zoner, mens tårerne løber ned af hendes smukke latinske ansigt. Luxx er den type masochist som har behov for en udfordring og hård smertefuld S/M, og hvilken bedre måde at udfordre slaven på end erotisk elektro tortur
Smertens ansigt Krocodille klemmer S/M
Den walisiske fetisch Pornostjerne og ekstreme slavetøs Crystel Lei har et utroligt udtryksfuldt ansigt, og smerten får de mest fantastiske udtryk frem. I første painslut billede til venstre kan du læse den rene terror, frygt og smerte i øjnene af den forpinte blondine. I det andet billede har Crystel Lei krocodille klemmer direkte på hendes brystvorter - og for at gøre tingene værre bliver metalklemmerne hevet og vredet. Blot et enkelt blik på hendes forvrængede ansigt i smerte viser omfanget af smerterne forårsaget af de særdeles sadistiske krododille klemmer ... virkelig smerte og et ekstraordinært udtryk.
Grædende slavetøs
Slavetøsen Nimue er en livsstils slavinde med en utrolig høj smerte tolerance og en lige så imponerende appetit på de mest ekstreme af straffe. Den engelske skønhed har udholdt nåletortur, ekstreme spanskrørs afstraffelser, elektro tortur og mange andre alvorlige og hårde former for BD / SM - og karakteristisk nok kan hun altid blive fanget med fantastiske udtryk for smerte under hendes straf. I dette tilfælde ser vi hendes ansigt i desperation, smerte og glæde til venstre, hvor den engelske masochist er bundet, grædende og i ekstrem erotisk tortur. Til højre er hun i en bundet, savlende og kæmpende for ikke at skrige gennem hendes gag fra svær piskning.
Savlende slavetøs
Et potpourri af den britiske bd/sm painslut Emily Sharpes mange ansigter af smerte. Den mørkhårede slavinde påføres en række straffe og leverer en endnu bredere vifte af lækre ansigter af smerte.

Slavetøsen Emily Sharpe ses skrigende, grædende og terroriseret af smertefulde afstraffelse, som hun nyder at blive udfordret af

 

Emily Sharpes Kusse smerte Grædende slavinde Bryst Tortur Ydmyget slavetøs
Smertens Ansigter Special - Side 2
Tilbage Til Painsluts Hovedmenu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© All Material is Copyrighted and may not be reproduced
All models on this site are over 18 years old and are intended to be portrayed as such

18 U.S.C. 2257