Kærlighedens Smerte

Painsluts

Kærlighedens Smerte - eller det at elske smerte

Lyst og smerte er en ofte anvendt betegnelse i daglig tale, men det er stadig i vid udstrækning et tabu, at nogle mennesker finder bestemte seksuelle lyster opfyldt netop gennem glæden ved smerte. Ikke desto mindre, seksuel ophidselse gennem påførelse af smerte er langt fra blot en tendens i tiden, eller en slags myte.

Erotisk Tortur
I Sado masochistiske termer er drivkraften langt fra altid smerten i sig selv. Nogle tændes af udvekslingen af magt, nogle af ydmygelse og andre ved en lang række andre elementer involveret i et S / M forhold eller en sadomasochistisk scene. Men for nogle er det den faktiske smerte, der giver dem seksuel nydelse eller hjælper dem til klimaks. I gængse termer henviser vi til disse slavinder som painsluts. I dette tilfælde slavinder, der tørster efter smerte for at nå deres seksuelle klimaks.

Det er indlysende, at smertens kontekst er vigtig for masochisten. Få mennesker tænder på at falde ned ad trappen eller uheldigt at røre en kogeplade, men samtidig kunne masochisten have fået nydelse ud af smerte på samme niveau såfremt omstændighederne havde været de rette.
Painsluts Hovedmenu
Painslut Feature: Slavetøsen China
Painslut Feature: Slavetøsen M
Smertens Ansigter Special
The Painslut Blog (på engelsk)
Painslut Artikler
Painslut Videoer og S/M Film
Painslut S/M Billedgallerier
 
Kontakt Painsluts
Painslut Links

Painsluts Anbefalede Links
Tit Torture Sadism Toplist
SwedeTop Nordic Toplist
Swedish Erotica Extreme Anne
Wet BDSM Slave Farm
Der er en lang række forskellige måder at påføre smerte på, og til en vis grad og for nogle painsluts er formen af smerter og metoden, hvormed den påføres, lige så vigtig som smerten selv. For eksempel har nogle en særlig forkærlighed for spanskrøret, de elsker at bøje sig for det bidende spanskrør, der tegner striber på tværs af deres numse og forårsager intens smerte, men ville ikke nødvendigvis udholde eller nyde andre former for smerter. På samme vis har andre masochister en kærlighed til skarpe og gennemborende nåle, som deres foretrukne form for erotisk tortur.
Grædende Slavetøs
Brystvorte Tortur
Sadomasochisme i en eller anden form har været et kendt begreb, der går tilbage omtrent så længe som menneskeheden, omend tabu belagt. Der er noget dybt erotisk ved lidelser for den du elsker eller endog påført af en, du elsker. BD / SM er selvfølgelig blandt andet funderet på denne tiltrækning mod nydelser af smerte. Religiøse paralleller kunne drages men i dette tilfælde vi fokuserer udelukkende på specifik seksuel ophidselse gennem af påførelse af smerte.
Kærlighedens Smerte - eller det at elske smerte Referencer:

Urban Directory - Love is pain (Engelsk)

The Science of Pleasure and Pain - Pain and The Erotic (Engelsk)

Tilbage Til Painsluts Hovedmenu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© All Material is Copyrighted and may not be reproduced
All models on this site are over 18 years old and are intended to be portrayed as such

18 U.S.C. 2257