Seksuel Smerte

Painsluts

Metoder til påførselse af Seksuel Smerte

Mængden af de metoder, der anvendes af Herrer og sadister til at forvolde smerte og straf af deres masochistiske kvindelige slavetøser er per definition mere eller mindre endeløs, da kun sadistens fantasi sætter grænser. Det er dog værd at nævne et par populære metoder af erotisk tortur, som ofte anvendes i en sadomasokistisk sammenhæng.

Erotisk Dominans
Bryst Tortur - Afstraffelse af det kvindelige bryst kan for eksempel udføres ved hjælp af stram bondage, dryp af varm stearin, ved at anvende tøjklemmer eller metal klemmer til brystvorterne eller bryster i almindelighed. Smæk og piskning af brysterne er ligeledes almindelige former for bryst tortur.

Nåle tortur - Vi finder såkaldt "play piercing" og nåle tortur i den hårdere ende af BD & SM smerte skalaen. Nåle kan indsættes overalt i brysterne eller specifikt gennem brystvorterne - des langsommere nålen indsættes og tykkere nålen er, jo mere smerte er generelt forvoldt. Den maksimale smerte opnåes med en nål direkte ind i fronten af brystvorten eller gennem nervecenteret lige bag brystvorten. Ligeledes kan nåle anvendes til kusse læber, klitoris hætten (med forsigtighed) og en række andre dele af kroppen og ansigtet.


Painsluts Hovedmenu
Painslut Feature: Slavetøsen China
Painslut Feature: Slavetøsen M
Smertens Ansigter Special
The Painslut Blog (på engelsk)
Painslut Artikler
Painslut Videoer og S/M Film
Painslut S/M Billedgallerier
 
Kontakt Painsluts
Painslut Links

Painsluts Anbefalede Links
Tit Torture Sadism Toplist
SwedeTop Nordic Toplist
Swedish Erotica Extreme Anne
Wet BDSM Slave Farm
Selv Tortur - En mindre almindelig måde at tortere en slavetøs på er at beordre hende til at udføre smerteful tortur på sig selv. Metoderne kan være lige så mange som den sadistiske hjerne kan tænke sig til, men for eksempel beordres slavinden til at anvende metal klemmer på hendes bryster, eller gennembore hendes egne brystvorter mec nåle. Smerten bliver undertiden endnu mere intens, når du er nødt til at påføre det på dig selv under din herres sadistiske ordrer.
Selv Tortur
Spanskrørs Afstraffelse
Spanking og Spanskrør - Spanking scenen er ofte temmelig adskilt fra BDSM scenen, men ikke desto mindre er afstraffelse med spanking og spanskrør utrolig almindeligt anvendt i BDSM scener. Spanking kan rangere lige fra blød erotisk endefuld for eksempel over knæet med flad hånd til ekstreme spanskrørs afstraffelser, der graver dybt ned i huden og skaber intense mængder af smerte.
Metoder til påførselse af Seksuel Smerte Referencer:

Næse Tortur - Nose Torture (japanske nosehooks, afstraffelse af næsen, nåle i næsen og diverse andre former for S/M indeholdende afstraffelse af slavinden næse og ansigt - på engelsk)

Smerte Junkies - Pain Junkies

Tilbage Til Painsluts Hovedmenu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© All Material is Copyrighted and may not be reproduced
All models on this site are over 18 years old and are intended to be portrayed as such

18 U.S.C. 2257